2011/01/23

Komplimanger

Vi är omgivna av alla dessa självklara mirakel varje dag. De finns där och visst, vi värdesätter dem, älskar dem, uppskattar dem. Men talar vi om det för dem tillräckligt ofta?

Bloggen Time Over Matter har ett litet annorlunda förslag för att vi ska komma på tanken att ge varandra lite uppmuntran. De har gjort en liten affisch med komplimanglappar att riva av. Så smart. Och lite tokigt. Men smart.

Och ännu smartare är att jag faktiskt kan ta en komplimang till mig själv också om jag vill. Det är ju inte så särskilt ofta som vi uppmuntrar oss själva och talar om för oss hur otroligt bra eller vackra vi är.

Eftersom deras affisch är på engelska tillverkade jag en på svenska och ber att få bjuda på den. Håll till godo!Klicka här för att ladda ner en pdf.


Uppmuntran – att faktiskt rakt ut säga som det är – kostar ingenting. Ett billigt nöje. Och den där lilla lappen som du ger bort eller tar till dig själv kanske hamnar som bokmärke, eller på en kylskåpsdörr eller i en ficka och glöms bort. Tills en dag då den dyker upp igen när den behövs kanske ännu mer än den dag då du fick den. 

/Maia  

PS. Har du några fler förslag på bra, kortfattad och rolig uppmuntran som man skulle kunna ha på en sådan här affisch så skriv en kommentar!

PPS. De har en affisch med gratis positiva tankar också. Kul! 

(Hi, Kind Over Matter! I so appreciate your idea with the Free Compliments Poster that I made a Swedish variant. With URL to you. Best, Maia)

Inga kommentarer: