2011/01/30

Ordning

Jag är ju inte världens ordningssammaste. Eller ja, det var förstås dagens understatement. Men ibland på söndagsmorgnarna, tidigt, tidigt, lämnar jag djungeln och går ut i världen som en vanlig människa och då kan det hända att det allt ligger på sin plats när resten av huset vaknar. Jorå s'ru!

Så är det bara.

Det allra roligaste är att de som inte känner min verkliga identitet tror på riktigt att jag faktiskt är denna söndagsmorgonsmänniska med gafflar som snällt ligger mage mot rygg, färgkodade pärmar och vackra Martha Stewart-högar där det ligger underlakan, lakan, örngott och gästhandduk omknutna av ett välkomnande sidanband på gästsängarna och väntar.

/Maia

PS. Men Martha Stewart är kul. Kolla här hur man viker ett formsytt lakan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

det där bygger på att man har saker som går att sortera så där prydligt. Minns diskussionerna med min vän Ulrika, som jag saknar, å som inte längre kan lägga sina bestick i ordning

Maia sa...

Å vad jag blir nyfiken på vem alla dessa "Anonym" är...

Det mesta som jag har går inte att lägga prydligt heller, men jag fick bestick, underbara sådana, för fyra år sedan och hjälp vad jag är glad åt dem än idag. Varje gång jag använder dem. Märkligt och fantastiskt.

Tack finfinfina familj för den presenten.