2008/05/29

Jordskalv och tsunami i Norden

Ibland undrar jag var svenska media är någonstans. I RSS-strömmarna från danska media, Politiken, står det idag om tsunamivågor på Färöarna och om jordskalv på 6,7 på Richterskalan på Island. Två saker som rimligen hör samman och som jag tycker är alarmerande. Undrar när vi ser något om detta i RSS från svenska media.

G-P toppar med "Svensk gripen för sexbrott i Kenya" och "Turbokatter i Borås" lite regionalt sådär. Och DN är lite mer världsomspännande och talar om slurdeklarationen vid FN-konferensen om Irak och spelet om EM som redan är i gång (Just nu poppar Reykavik upp, i och för sig, tillsammans med Robin Söderling i Franska mästerskapen).

/Maia

som lutar sig tillbaka, stänger webbläsaren och arbetar vidare.

2 kommentarer:

Lullun sa...

Hej! Hittade hit när jag var på delvis resultatslös jakt efter passande svenska nyhetslänkar till mitt egna blogginlägg om händelserna på Färöarna & Island. Ja, liksom i Danmark var det här på Grönland, som jag bor, toppnyheter, men i Sverige tycks man ha annat att fokusera på. Hmm... ;-)

Anonym sa...

vad kommer turbokatter ifrån? brukar folk säga så? har aldrig hört det innan. Jaja, det fordrar ett besök till Borås i sommar!