2009/04/12

And the garden

Två dagar med sol och ledigt gör att saker blir gjorda. Planer blir smidda. Visserligen står lådan som rymde räkorna till min disputationsfest kvar, men den ser ut som om den ska rymma något roligt. Lite krukor kanske.

/Maia

PS. A, M och jag sprang As sträcka i Lilla Göteborgsvarvet, fast här i skogen. 20 minuter på första försöket. Jag sprang i MBT-skorna. Hälen först. Bästa skor jag sprungit i. Vilket iofs inte vill säga mycket.

2 kommentarer:

Magnus sa...

Maia, man skall inte sätta i hälen först, då bromsar du löpning. Försök att landa längre fram på foten, jobbigare, större skaderisk, men när du väl fått in tekniken springer du lättare och snabbare. Eller så struntar du i mitt dravel och fortsätter som tidigare, det går säkert lika bra det;-)

Maia sa...

Magnus, det verkar vara olika bud om detta. En del säger hälen och andra tån. Så jag är nyfiken på vilket som är bäst. Det konstiga var att jag kunde springa längre, snabbare och uthålligare med den här rullande tekniken. Antagligen fattar jag inte hur man springer med tån först... :-D