2010/04/16

Oplysningskontoret – om du vill veta hur det egentligen är

Igår såg jag på Facebook att askmolnet kommer sig av att den avdöda ekonomin på Island nu fått tillstånd att sprida sin aska över de länder som svikit henne. Uppgifterna kommer från Oplysningskontoret, en mycket tillförlitlig källa som också uppger att norska UD gör allt för att befria gisslan på Paradise Hotel. Bra jobbat av UD, tycker jag.

/Maia

4 kommentarer:

Anonym sa...

Läser att din symaskin brann precis som min gjort.Har du lagat den eller är det ej lönt kostnadsmässigt?Får komma hit till sidan igen och se, om du svarar mig, för jag vet ej hur jag ska fylla i de här formulären. Hittade hit via google.Min har brunnit just och det är kondensatorn ser det ut som.Om vi bara kan få tag på en ny kondensator till Berninan 830!

Maia sa...

Lycka till med att hitta det du behöver!!! På min Husqvarna bytte min man kondensator och ett motstånd. Men det köpte han på Elfa så det var inga specialsaker. Och det kan tydligen vara rimligt att sånt ger med sig efter nästan 30 år. :-)

Anonym sa...

Hej igen och tack för du svarade.Har nu fått reda på följande. Någon säger att det bara är att ta bort kondensatorn. Den har ingen betydelse, nu när alla våra apparater är avstörda.
Det var de ej tidigare.Har fått tag på en begagnad kondensator, för jag vet varken ut eller in i frågan.
Läste på en sida från USA, att det ska funka att ta bort det, så då är det nog så.Tur att ej motorn va sönder. Jag som tänkt slänga min HQ, som oxå har brunnit.Skulle tro att många har kastat sina gamla,fina symaskiner helt i onödan p.g.a. att de brunnit, när det bara är att ta bort kondensatorn.

Maia sa...

Det låter ju bra. Hoppas den fungerar nu!